onsdag 13 oktober 2021

Blogg 13/10 2021.

 Mitt kreditkort gäller bara oktober månad ut. Jag har fått det nya, men jag måste aktivera det genom att betala med det. Då får jag inte blippa, utan måste använda koden. Det gäller alltså att jag kommer på någonting jag behöver handla där jag kan betala med kort dom närmaste veckorna. Jag måste dessutom komma ihåg att slå koden, något som jag av ren lathet undviker så långt det är möjligt. För någon som inte oroar sig lika mycket som jag vore det antagligen ingen brådska. Även om det gamla kortet hinner bli ogiltigt, så antar jag att det nya fungerar så fort jag börjar använda det. Jag trodde att det bara var jag som behövde ett överlapp för att slippa bekymra mig, men nu har Paypal börjat ansätta mig om att mitt kort snart går ut. Jag utgår från att jag inte kan registrera det nya förrän det är aktiverat, så jag får väl besöka någon butik i alla fall. Jag har faktiskt ärenden till både Haralds mattor och Dollarstore som väntar, men det var det där med latheten.

4 kommentarer:

  1. Du kan aktivera ditt kort på datan .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur då? Varför skriver då banken i meddelandet som följer med kortet att jag måste aktivera det genom att betala med det?

      Radera
  2. Logga in på din bank ,välj kort o konton så står det där aktivera ditt kort .följ Instruktionerna när du gjort det kan du blippa med det .

    SvaraRadera
  3. Alla har inte en data ,därför skriver dom så i sina utskick.

    SvaraRadera