lördag 24 november 2018

Långhelg.

Mina nya radiokåpor är helt suveräna. Dom gamla satt knappt ens där dom skulle när dom var nya, men dom här slöt tätt direkt. Det enda lilla problemet är att strömmen stängs av automatiskt, om man inte använder dom på fyra timmar. Det är tydligen radion man ska använda, för varje morgon vid halv tre stängs dom av. Jag tänkte göra det till en vana att starta om dom själv i lugn och ro vid den rasten, men ännu har jag inte kommit ihåg det. Sista natten jobbar vi dessutom längre, så då hinner dom slå ifrån en gång till innan det är dags att gå hem.
Igår morse hade jag tid för massage efter jobbet, men vid halv tolv i torsdags kväll messade min massageterapeut återbud. Hon var tvungen att stanna hemma med sjuka barn. Hon tänkte jobba i helgen istället, när jag antar att barnens far kunde ta hand om dom. Så i morse var jag där och fick massage redan halv åtta.
Jag försökte få ledigt i slutet av nästa vecka, men fick ta början istället. Det innebär att den här helgen blir långhelg istället för nästa, och jag får ta tag i julpyntandet en vecka för tidigt. Dom första adventsstjärnorna och ljusstakarna i fönstren i kvarteret såg jag å andra sidan för flera veckor sedan. Ljusslingor på balkongen har vissa uppe hela året.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar