onsdag 7 september 2022

Blogg 7/9 2022.

 När Hänt basunerade ut nyheten att Börje Salming hade drabbats av ALS (amyotrofisk lateralskleros), var det en optimistisk reporter som skrev rubriken till inlägget. ”Krya på dig” stod det. Även om det finns undantag som Stephen Hawking, som levde i många år med sjukdomen, så är det väl snudd på ingen som kryar på sig från den.
Till vår lokala gratistidning Kalmarposten kan man skicka in bilder på människor man vill hylla och få dom publicerade helt gratis. En före detta arbetskamrat gratulerar släkt och vänner i stort sett i vartenda nummer av tidningen. När hon själv fyllde femtio nyligen betalade hyfsat många av dom tillbaka. Sex olika bilder på henne fanns det i tidningen. Om hon hade tänkt att bemärkelsedagen skulle gå hyfsat obemärkt förbi, hade hon ändå lite flyt. Kalmarposten kommer bara ut varannan vecka under sommaren, så gratulationerna strömmade inte in förrän en vecka efter födelsedagen.
På tal om tidningar så var jag ute och promenerade så pass tidigt någon morgon i somras, att jag till och med fick en pratstund med tidningsbudet. Det lär inte hända mer i år, för nu har värmen gett sig, så till och med jag kan ge mig ut på dagtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar