måndag 29 april 2024

Blogg 29/4 2024.

I butiken som heter Godisgrisen uppskattar jag framför allt att det finns mängder av olika sorters kolor. Jag plockar på mig lite av varje utan att kolla så noga vad dom förväntas smaka. Lite märkligt kändes det när jag fick tag i kaffesmak. Jag har absolut ingenting emot kaffe, men det kändes lite udda när godis smakade så. 
Mannen i mitt liv tillhör dom som avskyr upplägget med att alla korkar på dryckesförpackningar ska sitta fast numera. När det gäller våra olika mjölkförpackningar kan jag förstå honom. På minimjölken, som jag dricker, är det bara att vrida korken uppåt. Då stannar den i ett läge där den inte är i vägen när man dricker. På hans mellanmjölk fungerar det inte alls lika bra. En liten tröst för honom, som är från Stockholm, är att mina förpackningar kommer därifrån. Uppenbarligen är stockholmarna bättre på just den detaljen än vad smålänningarna är.

2 kommentarer:

  1. Ändå "nåje" som är bra med Stockholmarna. 😉 Jag har försökt att hitta någonting positivt bland EU:s alla korkade beslut, men det var inte lätt.

    SvaraRadera