onsdag 3 maj 2023

Blogg 3/5 2023.

 Att det gör ont att leva har jag förstått, men smärtorna som dök upp för någon vecka sedan kände jag inte alls igen. Bland annat strålade det i händerna och dom brukar jag faktiskt inte ha ont av. Efter att ha blivit uppskrämd med ALS och annat i media blev jag riktigt orolig. Till slut googlade jag på värk i händerna. Svaret jag fick var att det inte alls behövde vara någonting farligt. Att jag troligen bara hade använt händerna till någonting ovant. Det tyckte jag nu inte att jag hade gjort, men så kom jag att tänka på mina gåstavar. Dom har i vanlig ordning stått bortglömda över vintern, men nu har dom åkt fram igen. Jag känner hur det spänner ovant i benen, när jag går med dom. Det man använder händerna till måtte väl bli ännu mera ovant, om man inte bara går och drar stavarna efter sig. Jag har sett dom som gör så också, men inte riktigt förstått varför dom gör sig omaket att ha dom med sig över huvud taget. Dom gör knappast någon nytta på det viset, så det vore väl smidigare att slippa bära på dom över huvud taget.

4 kommentarer:

  1. "Stavsläparna" kanske behöver gå en "rättstavningskurs"? Sedan gäller det ju att ha rätt valla under dojorna! En solig dag passar väl "solvalla"? Det sägs att det säljs valla i livsmedelsbutikerna också! Den är datummärkt med "bäst FÖREdatum"! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så många ordvitsar i en enda kommentar! ❤️

      Radera
  2. Men va snygg du är i håret!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! ❤️ Tyvärr satt jag hos frissan och kapade av det medan du skrev, men vi kan väl hoppas att det blev lika snyggt igen.

      Radera