onsdag 21 augusti 2024

Till våra okända antagonister.

Jag är inte ensam om att få anonyma brev i min postbox. Då dom är just anonyma vet vi inte i vilken brevlåda vi ska lämna våra svar. Därför kommer här ett gästinlägg, då dom som skriver till oss verkar läsa min blogg. Jag står bakom varje ord i inlägget, fast jag inte har skrivit det själv.

 

 Hej

Till er individer som skickar hotbrev ang fotografering till personer som inte är inblandade över huvudtaget har jag några saker att säga.

För det första, alla brev är lämnade till polis. De har tagit fingeravtryck. De har även lokaliserat eran skrivarID som finns i alla skrivare och som hamnar på allt pappret. Lokaliserat eran internetaktivitet och därmed IPnummer.

För det andra så har Postnord kontaktats ang att ni nyttjar en brevbärare att släppa in er i låsta portar/lämna hotbrev. Vilket leder till avsked.

Allt ligger färdigt för att tas vidare till åtal.
Så fortsätter ni skicka brev kommer det bli åtal om förtal, hemfridsbrott och olaga hot.

Har ni något att påpeka/klaga på en persons fotografering föreslår vi att ni tar det med personen ifråga istället för att bete er som småbarn och skicka lappar till oberörda personer och tramsa anonymt bakom en dator.

Vänligen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar