torsdag 5 januari 2023

Blogg 5/1 2023.

 När jag gav ut min första bok, fanns den till en början inte i bokhandeln här i Nybro. När den dök upp där tog min personliga fotograf ett kort på mig, när jag satt utanför skyltfönstret där den stod. Jag lade upp det i Nybrogruppen på Facebook. Några dagar senare ringde en reporter från min morgontidning. Han ville skriva om mig och min bok. Åtminstone tills han insåg att den hade kommit ut nästan ett halvår tidigare. Då var det ingen nyhet längre. Han avslutade samtalet med att säga att jag kunde höra av mig om jag skrev någon mer bok. När den nya kom runt lucia ifjol mailade jag honom, men fick inget svar. När jag cyklade förbi redaktionen en dag, slog det mig att jag kunde titta in där. Det var visserligen inte samma kille jag pratade med, men den här nappade direkt. Vi stämde träff veckan därpå utan att bestämma någon exakt tid. Jag förstod när jag kom dit att han hade glömt alltihop, men sedan blev det hur bra som helst.

4 kommentarer:

  1. Nu blev jag riktigt nyfiken! Ser att din andra bok heter Hjärtats hemlighet. Har googlat biblioteken här i Stockholm men den verkar inte finnas där. Har du gett ut böckerna själv?

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Älskade Frank" är utgiven på hybridförlag. Den finns numera bara på Bokbörsen och Tradera. "Hjärtats hemlighet" finns att köpa i flera bokhandlar på nätet. Hur det ser ut på biblioteken vet jag faktiskt inte.

      Radera
    2. Jag ser nu att den finns som e-bok på många bibliotek, men du kanske hade tänkt en fysisk bok?

      Radera
  2. Tack för info! Ska kolla på Bokbörsen, brukar själv sälja böcker där!

    SvaraRadera